Vaječné těstoviny typické pro německou a tyrolskou kuchyni, 500g.
Láska k těstovinám by se nikdy neměla stát rutinou!
Zobrazit celý popisNávod na přípravu:
Obsah sáčku vložte do 4-5 l vroucí oselené vody. Občas zamíchejte a nechte vařit na mírném ohni v nezakrytém hrnci. Po 12 minutách jsou těstoviny hotové. Sceďte je a můžete servírovat nebo vmíchat do připraveného jídla.
Složení: krupice z tvrdé pšenice, čerstvé vejce (10%) z udržitelného zemědělství.
může obsahovat stopy sóji.
Informace o alergenech: Obsahuje: Pšeničné a pšeničné výrobky (obiloviny obsahující lepek). Vejce a vaječné výrobky.
Výživové údaje na 100g |
|
Energie |
1528 kj / 361 kcal |
Tuk |
2,5 g |
z toho nasycené masné kyseliny |
0,5 g |
Sacharidy |
70,0 g |
z toho cukr |
3,0 g |
Vláknina |
3,0 g |
Protein |
13,0 g |
Sůl |
0,05 g |
Země původu: Německo
Balení se může lišit od vyobrazení dle aktuálních skladových zásob.